Partners
Trayco NV
Bedrijvenpark Coupure 5A
B-9700 Oudenaarde

Tel +32 (0)55 23.29.90
Fax +32 (0)55 23.29.99
Email info@trayco.be
Website http://www.trayco.be
Activiteiten

Trayco is een Belgische producent van kabeldraagsystemen. Met het hoofdkantoor in Oudenaarde en als oprichters Geert Ballet, 17 jaar operationele ervaring in kabeldraagsystemen en Pieter Tsjoen 10 jaar ervaring als ondernemer en zaakvoerder van Vento NV. Afhaal- en productiemagazijn van 5000 m2 in Oudenaarde. 1000-tal artikelen.

Op zoek naar kabeldraagsystemen die afgestemd zijn op uw gebruiksgemak?
Dan bent u bij Trayco aan het juiste adres.

Trayco biedt een antwoord op al uw vragen. Want voor we Trayco opstartten, waren we 17 jaar actief in de sector van kabeldraagsystemen . We bundelden alle klantenvragen en -wensen die we toen kregen, maar nog niet konden invullen. Door die kennis en ervaring te koppelen aan de allernieuwste technieken trachten we nu alle kwaliteits-, capabiliteits-, software- en automatisatiebeperkingen de markt uit te helpen. En dat is goed nieuws voor u.

Als Belgische producent van kabeldraagsystemen maken we in Oudenaarde de nieuwste kabeldraagsystemen met de allernieuwste designs. Ons machinepark is volledig afgestemd op de noden van de sector en gebouwd in functie van productverbeteringen.

Ook onze magazijnen, interne structuren, beslissingslijnen en softwarepakketten staan in functie.

Een betrouwbare partner nodig voor uw kabelsystemen,
die net zoals u van kwaliteit houdt?

U wilt kwaliteit leveren, want daarop wordt u tenslotte beoordeeld. Voor Trayco geldt net hetzelfde. Dit kwaliteitsdenken maakt deel uit van onze bedrijfsfilosofie.

Jarenlang deden we expertise op in normeringen, door zelf actief mee te werkten met testbureaus. Al onze kabeldraagsystemen worden getest volgens de internationale norm IEC 6153. Ons basismateriaal voldoet aan de hoogste verwachtingen. Het wordt met de grootste zorg verhandeld en verwerkt.

Bij de verschillende processen worden geen compromissen gesloten kwaliteit, degelijkheid en duurzaamheid van de kabeldraagsystemen primeren.