Partners
ON Semiconductor
Westerring 15
9700 Oudenaarde

Tel +32 (0)55 33 22 11
Website http://www.onsemi.com
Activiteiten

ON Semiconductor is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige silicium oplossingen voor energie-efficiënte elektronica. Concreet staan we in voor het ontwerpen en produceren van microchips die in verschillende applicaties kunnen toegepast worden. Enerzijds hebben we een brede portfolio van “standaardproducten” zoals chips voor vermogen- en signaalbeheer, logics en discretes. Anderzijds werken we nauw samen met de klant om de chips op maat te ontwerpen, zodat die op een efficiënte manier zijn ontwerpen kan realiseren binnen verschillende sectoren.

We zijn actief in volgende markten:

  • Automotive
  • Computing
  • Consumer
  • Communication
  • Industrial, medical, military & aerospace

ON Semiconductor is een Amerikaanse speler die wereldwijd actief is. De hoofdzetel is gelegen in Phoenix, Arizona.
In totaal werken er ongeveer 23.000 medewerkers mee aan het succes van ON Semiconductor, verspreid over USA, Europa en Azië. Onze kernwaarden zijn respect, integriteit en initiatief. Hier werken betekent dat je een actieve bijdrage kunt leveren en dat er naar jouw ideeën geluisterd wordt.

In België zijn er twee vestigingen van ON Semiconductor; Oudenaarde en Mechelen. 

Oudenaarde is de grootste site met gemiddeld 650 medewerkers. Naast productie, bevinden zich hier ook de afdelingen gericht op onderzoek en ontwikkeling, design, test, kwaliteit, aankoop, boekhouding, IT, human resources,... Een voorbeeld van waar onze chips in geïntegreerd zijn, zijn bijvoorbeeld parkeersensoren, navigatie en verlichting voor de automotive markt .