Partners
Denys NV
Industrieweg 124
B-9032 Wondelgem

Tel +32 (0)9 254 01 11
Fax +32 (0)9 226 77 71
Email info@denys.com
Website http://www.denys.be
Activiteiten

Op tien jaar tijd is Denys uitgegroeid tot een internationale groep met meer dan duizend medewerkers. Denys streeft naar organische groei.
Ons groeimodel is gefundeerd op drie pijlers : diversificatie, innovatie en export.

Innoveren doen we niet in één specialisme, maar als totaalbedrijf in meerdere disciplines: water, energie, mobiliteit, restauratie, bouwkunde, speciale technieken en andere gespecialiseerde bouwtechnieken. In elk van die complementaire vakgebieden vestigen we ons als nichespeler en ontpoppen we ons tot een wereldwijde referentie met hoge toegevoegde waarde. Gebundeld vormen al die disciplines een totaalbedrijf, de Denys Group, een veelgevraagde partner voor de meest complexe bouwprojecten en infrastructuurwerken. Onze doordachte keuze om te diversifiëren is zonder twijfel de eerste motor voor onze groei geweest.

Om die gediversifieerde groei maximaal ruimte te geven, zijn we gestaag gaan bouwen aan internationale expansie.

Bovendien schromen wij ons allerminst voor constructieve partnerships in publiek private samenwerkingsverbanden (PPS), waar de verantwoordelijkheid van de aannemer een stuk zwaarder doorweegt. Ook op de privémarkt geldt Denys al decennialang als een boegbeeld van betrouwbaarheid.

Maar de grootste succesfactor achter onze groei is het enthousiasme en de creativiteit van onze medewerkers.

If you can dream it, we can do it.